Inici Events L'Automàtica Interpreting Quantum Randomness – Reyko Yamada

Interpreting Quantum Randomness – Reyko Yamada

‘Interpreting Quantum Randomness’ és un projecte de recerca interdisciplinari dut a terme per la compositora i artista sonora Reiko Yamada i el físic quàntic Maciej Lewenstein a l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques) de Barcelona. Aquesta col·laboració inusual neix del seu interès comú per l’aleatorietat quàntica, una àrea en la qual Lewenstein és un gran expert.

Amb mètodes que combinen eines tant digitals com analògiques, Yamada va crear gestos sonors i notacions gràfiques per a músics improvisadors (Barbara Held, Artur Majewski, Ilona Schneider, Vasco Trilla). A més, l’equip va encarregar a dos compositors-intèrprets, Andrés Lewin-Richter i Ángel Faraldo, que creessin les seves pròpies interpretacions a partir de dades aleatòries quàntiques.

L’àlbum es va gravar a Phonos, Barcelona, ​​els dies 27 i 28 d’octubre de 2021, amb el suport d’ICFO. Es va presentar en directe al Festival Sónar de Barcelona, ​​edició especial AI+Music, el 28 d’octubre de 2021.

a L’Automàtica. C/ Carrer Legalitat 18, 08024 Barcelona

Data

11 Octubre 2022
S'ha vençut!

Hora

20:00 - 22:00
Automàtica

Localització

Automàtica
Carrer de la Legalitat, 18, Barcelona
Categoria

Organitzador

Reyko Yamada i Maciej Lewenstein

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat