Free Impro Barcelona es funda l’any 2019 i constitueix com associació el 2021, a fi de divulgar la música improvisada lliure i experimental per enriquir l’oferta cultural de qualitat a la Ciutat de Barcelona i rodalies. 

Degut a l’incipient creixement d’improvisadores i improvisadors, el col·lectiu sense ànim de lucre observa interessant suscitar encontres, tant musicals com interdisciplinaris i, accionar la seva obertura a l’espectador. Tanmateix, incentivar el pensament contemporani i treballar pel reconeixement professional de l’art improvisat lliure amb el recolzament de l’administració pública. 

La via implementativa es desenvolupa mitjançant un calendari actualitzat i la seva difusió mediàtica amb els esdeveniments en el marc de la improvisació lliure a Barcelona, també mitjançant un cicle mensual i mòbil d’art improvisat, més activitats informatives (workshops) relacionades amb la praxi en qüestió. 

“Silenci, art i curiositat!”

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat