Inici Events Fundació Antòni Tàpies Acte Verge. Intervenció sonora

Acte Verge. Intervenció sonora

Acte Verge. Intervenció Sonora.

Fundació Antòni Tàpies

Dissabte 29 a les 10:00h

Diumenge 30 a les 12:00h

Entrada gratuïta amb l’entrada del museu.

En resposta a Els Arxius de la Font i al readymade de Marcel Duchamp canalitzat a través del treball de Saâdane Afif, qüestionem el concepte d’influència, com ara quan John Cage -referint-se a Duchamp- havia anomenat “impossibilitat de l’acció repetida”.
Acte verge reivindica tota repetició com un acte verge que eludeix el control racional i el que és pregravat, i que la idea d’originalitat s’esvaeix en el procés de la reproducció. Prenent com a punt de partida aquest concepte, un col·lectiu d’artistes, exestudiants del Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona, ​​proposa una intervenció sonora de dos dies que respon a l’estructura arquitectònica única de la Fundació Antoni Tapies, component a temps real un camp sonor espacial que evoluciona lentament: sons i gestos que envaeixen el museu i el van transformant.

Intervenció dirigida per Barbara Held, a càrrec de: Maria Durán, Oscar de la Fuente Mathias Klenner, Luis López Casero, Haize Lizarazu, EMARX, Ginebra Raventós i Javier Rojas.

Activitat en el marc de Studio inframince, programa d’activitats comissariat per Erich Weiss, al voltant de l’exposició Saâdane Afif. Els Arxius de la Font i més enllà.

Data

29 Gener 2022
S'ha vençut!

Hora

10:00 - 14:00

Més informació

Saber-ne més
Fundació Antòni Tàpies

Localització

Fundació Antòni Tàpies
Carrer d’Aragó 255 08007 Barcelona (Espanya)
Pàgina web
https://fundaciotapies.org/

La Fundació Antoni Tàpies va ser creada el 1984 per l’artista Antoni Tàpies amb l’objectiu de promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani.

Fundació Antòni Tàpies

Organitzador

Fundació Antòni Tàpies
Phone
+34 934 870 315
Email
[email protected]
Pàgina web
https://fundaciotapies.org/
Saber-ne més

Artistes

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat