Inici Events PELAYO ARRIZABALAGA & ELI GRAS

PELAYO ARRIZABALAGA & ELI GRAS

ÁRIDOS és el segon treball de Pelayo Arrizabalaga i Eli Gras, l’anterior Duplicat, va sortir el 2013 a aquest mateix segell, encara que en aquesta ocasió, es publica en col·laboració amb el segell Alina (Madrid), especialitzat en improvisació.

Havent passat per una gran quantitat de projectes, alguns força aventurers, canviat la seva concepció i instrumentació, decideixen tornar a tocar i enregistrar deixant testimoni d’una evolució en el seu so, en què s’interpreten enginys sonors i instruments tradicionals, des d’una nova i personal perspectiva.

Pelayo és pintor i ha format part de bandes mítiques com Clónicos, amb els quals ha publicat diversos discos, havent col·laborat amb infinitat d’artistes, entre ells Jep Nuix i Victor Nubla, el Trio Frontton o Barb Wagner, format part de premiats projectes com Orgon… realitzat exposicions de partitures gràfiques, composicions, concerts i tallers per a imprescindibles festivals i entitats de la cultura, en els seus més de 40 anys de trajectòria professional. Principalment toca clarinet baix, saxo, elements electrònics i discos de vinil alterats.

Eli és luthier experimental, fundadora de La Olla Expréss i el Festival Nonologic, dissenya, escriu, fa edicions singulars, tallers, xerrades, vídeo, disseny… a més de performances de concepte com Saló Sonor, Peeled Piano, Esmolets o Wad-Ras, havent visitat estils musicals com electropop, electroacústica, art radiofònic, tradicional grega… fa música experimental des dels 80. Ha estat part de OBMUZ, Motor Combo, The Shower Sisters… o tocat amb Pierre Bastien, Alain Wergifosse, H.J. Roedelius, David Fenech o Eduard Altaba per citar-ne uns exemples.

eligras.com

Data

16 Desembre 2023
S'ha vençut!

Hora

20:30 - 22:00

Localització

RAI
Rai - Recursos d'animació Intercultural

Organitzador

Rai - Recursos d'animació Intercultural
Email
[email protected]
Pàgina web
https://raiassociacio.org/

Artistes

No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat