Inici Events Festival LEM LEM : RADIO INTERNAZIONALE

LEM : RADIO INTERNAZIONALE

Radio Internazionale és un col·lectiu fundat durant la primera meitat dels anys noranta. El seu concepte es basa en la idea de la nostàlgia de l’art sonor epistolar, inspirat en el soroll de fons distant de les cartes de l’audiència, grotesques i plenes de nostàlgia pel món obscur de les novel·les del segle XIX.

Programàticament, la ràdio fa referència, en el seu aspecte visual i sonor, a la tècnica del cut-up, amb un paper rellevant text, que ho estructura tot. La disposició dels sons es construeix amb artefactes trobats i que s’originen en diversos períodes, i formalment entra en la tradició de la composició aleatòria. Els sorolls del futurisme clàssic es barregen amb una necessitat patològica i desesperada per escriure, a través de collages de sons quotidians amb un pathos autoconscient de veus, imatges trobades i poesia concreta amb una forma extensiva però perversament exagerada.

La invenció i la combinació de tècniques permet que el músic conegui el pintor i que el pintor conegui el poeta. El que queda és poesia en vídeo plena de cinisme, un pastitx d’ella mateixa, on la rima i el ritme, la repetició i la casualitat, creen un nou context per a la “dissolució del sentit.”

a la seu del GTS

entrades a : https://entradium.com/es/events/radio-internazionale

Data

13 Octubre 2022
S'ha vençut!

Hora

20:00 - 21:00

Preu

5,00 €

Més informació

Saber-ne més
Gràcia Territori Sonor

Localització

Gràcia Territori Sonor
Carrer d'Igualada, 10, Barcelona
Categoria
Gracia Territori Sonor

Organitzador

Gracia Territori Sonor
Phone
+34932373737
Email
[email protected]
Pàgina web
http://www.gracia-territori.com
Saber-ne més

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat