Inici Events Dimecres de so i cos Dimecres de so i cos Nuno Rebelo + Constanza Brnčić presenten “¡Si se diera un cuerpo al bullicio!”

Dimecres de so i cos Nuno Rebelo + Constanza Brnčić presenten “¡Si se diera un cuerpo al bullicio!”

Nuno Rebelo i Constanza Brnčić col·laboren des de fa uns anys en diversos treballs de creació escènica. L’interès que ambdós comparteixen per les músiques experimentals, la improvisació i el plaer pel joc performatiu, els ha portat a trobar-se en diferents ocasions i contextos per improvisar amb so i moviment. A partir d’aquestes trobades, algunes amb públic, d’altres a porta tancada, ha sorgit un llenguatge específic que combina l’acció física i la creació musical.

Si se diera un cuerpo al bullicio és un intent de copsar escènicament aquestes troballes. La peça explora la relació entre moviment i producció de so, treballant a partir del desenvolupament d’estructures. Aquestes generen diverses composicions que fluctuen entre allò atzarós i allò necessari. Els intèrprets utilitzen diversos objectes i instruments que, amplificats, van produint un espai sonor i, a l’hora, fan aparèixer imatges i accions. El fruit és una peça que es mou en un terreny entre el concert i la perfomance.

 

Enllaços d’interès:

www.constanzabrncic.net

www.piece-bcn.org

www.youtube.com/nunorebelomusic

Música i moviment: Nuno Rebelo + Constanza  Brnčić

Col·laboració artística: Beatriz González Magadán

Constanza Brnčić: Ballarina i coreògrafa. Llicenciada en Filosofia, màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica per la UB, on actualment està realitzant la seva tesi doctoral. Combina la seva tasca artística i de recerca en l’àmbit de la creació escènica i la realització de nombrosos projectes i encàrrecs -entre els quals destaca el projecte comunitari  PI(È)CE o  el seu darrer treball Registres Evanescents, entre d’altres-, amb la docència de Composició, Improvisació i Tècniques de Moviment al Conservatori Superior de Dansa (CSD / Institut del Teatre).

Nuno Rebelo: després d’una formació en arquitectura, decideix dedicar-se a la seva veritable passió: la música. Des de 1983 a 1989 dirigeix el grup de rock Mler if Dada que es produeix a Portugal, Espanya, França, I tàlia i Algèria. A partir de 1988 composa per cinema, teatre i dansa treballant amb coreògrafs como Joaô Fiadeiro, Vera Mantero, Paulo Ribeiro, Mark Tompkins, Lisa Nelson, Steve Paxton, Malpelo, Constanza Brncic, entre d’altres. Improvisa a concerts amb músics com Joan Saura, Agustí Fernàndez, Ferran Fages, Alfredo-Costa Monteiro, Lali Barrière, Marco Franco, Carlos Zingaro, Kato Hideki, John Zorn, Peter Kowald, Evan Parker i un llarguíssim etcètera.

 

Dimecres de so i cos 2023 es nodreix de les propostes de:

Logos_DimecresSoiCos_WEB

Data

21 Juny 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 21:00

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya
Santa Mònica

Organitzador

Santa Mònica
Phone
935 67 11 10
Email
[email protected]
Pàgina web
https://artssantamonica.gencat.cat/

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat