Inici Events Dimecres de so i cos Dimecres de so i cos Andrés Corchero & Liba Villavecchia

Dimecres de so i cos Andrés Corchero & Liba Villavecchia

“¡Qué palabras tan dulces! ¡Por Dios vivo! Que el sol de aquella boca de claveles la nieve de las canas me derrite.”

Lope de Vega

La desesperació té el cabell blanc i és una sensació que es paladeja minut a minut. És com una hidra de nou caps que et mossega el bescoll i no et solta. Liba Villavecchia i Andrés Corchero es van conèixer quan encara el present era el segle XX i van compartir infinitat d’esdeveniments i projectes. Van donar curs a la improvisació i a la codificació de la fusió entre la dansa i la música, tants dins de la Compañía de Danza Andrés Corchero com dins del Trío Local de Liba Villavecchia. Junts van fundar l’influent col·lectiu de Música i Danza Improvisadas IBA, excepcionalment actiu durant el final de la dècada dels 90 a Barcelona, i a través del qual van formar a tota una generació d’artistes creatius i experimentadors.

Pel seu retrobament després de diversos anys sense col·laborar han abraçat el format de duo i han decidit deixar-se endur per l’impuls que els proporciona el bagatge de diverses dècades d’experimentació. Impulsats per aquesta tremenda energia, han deixat que les seves canes els guiïn pels senders emocionals que la vida els ha brindat. Sense enganys ni pressuposicions. En sec.

Data

18 Octubre 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 20:00

Més informació

Saber-ne més

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya
Taller de Músics

Organitzador

Taller de Músics
Phone
933 29 56 67
Pàgina web
https://tallerdemusics.com/
Saber-ne més

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat