Inici Events Dimecres de so i cos Dimecres de so i cos.

Dimecres de so i cos.

En escena: Acció sorollosa

Performance15.02.2023 / 19h – 20hSala Bar

De la sèrie “osvaldo cibils en el arte de las perillas (the art of knobs)”. Accions sorolloses amb artefactes electrònics i coses i el cos exagerat amb coses.

EN ESCENA: ACCIÓ SOROLLOSA és una performance multimèdia, coreografiada, per a ser interpretada en viu durant la qual l’artista manipula artefactes electrònics de baix cost per a produir so sorollós mentre exagera el seu cos amb objectes quotidians.

Performance d’un acte amb una successió de diverses accions en flux que se superposen trastornant l’escena i comprometent-la dins de la seva lògica interna: acció sorollosa.

Performer

Artista. Home. Sexagenari. Calvo, barba canosa, 1,72 m. d’alçada, prim, atlètic.

Vestuari

Pantalons i samarreta de color negre. Descalç.

Espai

La performance es desenvolupa en un espai amb una instal·lació d’objectes amb els quals l’artista produirà el so sorollós i exagerarà el seu cos. La performance s’adapta a qualsevol mena d’espai.

Objectes instal·lats en l’espai

Un monitor gran amb un popurri, compilacions de centenars de vídeos de la sèrie de videoperformances “osvaldo cibils en el arte de las perillas (the art of knobs)” editats aleatòriament; artefactes electrònics (gravadores d’àudio cassette, mini sintetitzadors, micròfons de contacte, artefactes DYS, mescladores, amplificadors, cables); una petita taula; un llibre d’intel·ligència artificial; una pedra; diversos llums; un rotllo de cartó; un parell de sabatilles de color blanc; una perruca de color blanc; una galleda de llautó amb cables de color negre; un tros de fusta de color vermell.

Data

15 Febrer 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 22:00

Més informació

Més informació

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya
Més informació

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat