Inici Events Cicle aCOSta't Arts en Moviment Cicle aCOSta’t ARTS EN MOVIMENT.

Cicle aCOSta’t ARTS EN MOVIMENT.

Una nova visió de la dansa

Primera edició
Febrer – Abril – Tardor 2023
Sant Joan de Mediona

El cicle aCOSta’t vol oferir noves perspectives del que significa la dansa i l’expressió corporal. Per a tots els públics i per a totes les edats. Cada trobada aporta noves formes d’acostar-se a l’espai escènic i al que significa un espectacle de dansa: espais poc convencionals transformats per l’acció del moviment i propostes d’avantguarda en el nostre entorn rural. Com a públic, nous punts de vista i noves oportunitats d’implicar-se, de viure l’experiència escènica. A més, el cicle ofereix tallers que acosten als participants l’experiència de la dansa com a eina d’expressió.

Llavors
Dissabte, 11 de febrer a les 18 h
Església de Sant Joan de Mediona

Cia. Girades

L’espai central de l’església de Sant Joan de Mediona es transforma en una exploració dels elements humils de la terra i de la llar. Cossos en moviment que alteren un paisatge creat amb llavors de raïm. Una oda als nostres camps sembrats de vinyes, al pas del temps i als cicles de la natura i una reflexió sobre com la manera de moure’ns influeix en l’entorn.

Dansa: Einat Tal, Montse Morilla i Íngrid Domingo.
Espai sonor: Guillem Rodri

Data

11 Febrer 2023
S'ha vençut!

Hora

18:00 - 20:00

Més informació

Més informació

Localització

Església de Sant Joan de Mediona
Carrer de ľ Esglesia, 4, 08773 Sant Joan de Mediona, Barcelona
Cicle aCOSta't Arts en Moviment

Organitzador

Cicle aCOSta't Arts en Moviment
Phone
Tel.938985002
Email
[email protected]
Pàgina web
https://mediona.cat/cicleacostat/
Més informació

Artistes

X
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat