Inici Events 4'33'' Cabeza de Topo, edició 14 dedicat a Juan Antonio Nieto

Cabeza de Topo, edició 14 dedicat a Juan Antonio Nieto

BOOM! Molt contents d’anunciar “Cabeza de Topo #14”. En aquesta edició volem recordar el gran artista i amic Juan Antonio Nieto, per això hem volgut reunir-nos novament al CC Convent de Sant Agustí tres anys després d’aquella meravellosa trobada on vam tenir la fortuna de gaudir i viure la seva última actuació en directe. La màgia de Juan Antonio Nieto segueix aquí amb nosaltres.

JAVIER PIÑANGO presentarà i.r.real 10, el seu darrer disc dins del projecte i.r.real nascut el 2010. En aquest cas, el procés de treball a partir de la idea de plasmar un Madrid I.R.REAL, va ser construir aquest itinerari, aquesta travessia amb un principi i final a través de 17 localitzacions que per un o altre motiu eren suggeridors per a ell. “Construir tot el que envolta l’artefacte sonor_visual_escrit d’IRREAL 10 ha suposat un llarg procés de dos anys, dur, complicat, de vegades fins i tot dolorós, travessat per la pandèmia, malalties, pèrdues, ansietats, dificultat…; però també per la COMPLICITAT. I.R.REAL 10 dey23 l’amistat amb Almudena Villar i el seu fantàstic treball fotogràfic, i de la memòria també còmplice i sempre present del músic amic que va assistir des de l’ombra a bona part del procés i al qual, és clar, està dedicat aquest treball: Juan Antoni, el gran Joan Antoni.” Hi haurà una xerrada prèvia sobre tot el procés.

ENRIQUE DEL CASTILLO  amb el seu projecte Umbrafono. Una performance amb tres lectors òptics capaços de transformar en so els estímuls òptics que generen un feix de llum en travessar pel·lícules de cel·luloide dissenyades pel mateix autor. Totes són composicions originals. Les pel·lícules estan dissenyades a partir d‟un esquema de relació entre la freqüència d‟ona de les notes i la repetició de formes geomètriques, de manera que generen sons harmònics, sorolls i textures sonores. Aquest projecte està basat en el sistema de lectura òptica-analògica usat al cinema des de 1919 per a la interpretació de les bandes sonores.

DANI BLUE oferirà un collage sonor en homenatge a Juan Antonio Nieto, realitzat amb eines pròpies dels Dj’s, partint d’enregistraments d’altres artistes, entre ells el mateix Juan Antonio. Serà una actuació/sessió improvisada amb l’objectiu de recrear des de la pròpia perspectiva els universos acústics de Nieto.

Sala Noble

Data

27 Gener 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 22:00

Localització

Convent de Sant Agustí
Carrer del Comerç, 36, Barcelona, Espanya
Categoria
4'33'' Café

Organitzador

4'33'' Café
Email
[email protected]
Pàgina web
https://sonotopias.com/

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat