Inici Events Milano LIBA VILLAVECCHIA TRIO presenta ‘Birchwood’

LIBA VILLAVECCHIA TRIO presenta ‘Birchwood’

El Liba Villavecchia Trio va ser fundat el març de 2021 a Barcelona. El seu primer CD, “Zaidín“, que va ser publicat el març de 2022 per Clean Feed Records, va rebre crítiques molt positives, i el Trio ha estat actiu des de llavors, realitzant concerts i calant foc a diversos llocs d’Europa. No aturar-se era la manera de prolongar la creativitat del grup i omplir el buit que normalment apareix després de l’enregistrament d’un àlbum.

El segon àlbum que es presenta, “Birchwood”, s’ha compost i assajat a la carretera. Marca la consolidació d’una concepció idiosincràtica de la música i el so. Les composicions són més madures i mostren un grup embarcat en un procés de recerca musical contínua i moviment creatiu. Liba Villavecchia al saxo alt, Vasco Trilla a la bateria i Àlex Reviriego al contrabaix són músics dempeus al capdavant d’una nova onada de música creativa a Barcelona.

El Bedoll blanc, també anomenat Lady Birch, ha estat durant molt de temps el símbol de la primavera, l’amor i la llum. Aquests són els temes que les cançons que componen aquest nou projecte intenten transmetre. La música es va gravar en una masia idíl·lica del segle XII, envoltada pel mític paisatge vinícola del Penedès. La tranquil·litat i la bellesa natural de la zona van permetre als músics centrar-se en el seu ofici sense distraccions.

Cada nota musical ha de vibrar a la mateixa freqüència que el sofriment humà, ja sigui per reconèixer-lo o per consolar-lo. No hi ha notes inofensives, no hi ha notes fàcils.

Data

10 Setembre 2023
S'ha vençut!

Hora

19:30 - 23:00

Preu

10,00 €

Més informació

Saber-ne més
Milano Jazz Club

Localització

Milano Jazz Club
Ronda de la Universitat, 35, Barcelona
Pàgina web
https://www.camparimilano.com/
Categoria
Milano Jazz Club

Organitzador

Milano Jazz Club
Phone
931 12 71 50
Email
[email protected]
Pàgina web
https://www.camparimilano.com/
Saber-ne més

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat