Inici Events Dimecres de so i cos dimecres de so i cos : THIS IS NOT A FAD!

dimecres de so i cos : THIS IS NOT A FAD!

A CHILLIDA, per a saxòfon baríton i electròniques (1997). Mercè Capdevila

AGRION HASTÉ, per a saxòfon baríton i electrònica en temps real (2019). Manon Lepauvre

TRIGGER_IIb, per a saxòfon baríton i electròniques (2023). Martina Claussen

Concert de dones compositores. Obres per a saxo baríton i música electrònica.

“El so no sempre ha de produir-nos un efecte relaxant. De vegades, ens ha d’agitar, provocar-nos, per activar els nostres sentits, la nostra ment i el nostre cos. Les tres obres que articulen el concert proposen relacions diverses amb la nostra percepció.

A A CHILLIDA podem sentir la solidesa d’un cos metàl·lic i els límits del seus espais. A AGRION HASTÉ la velocitat del moviment genera una multiplicació del ser que s’envola com una papallona. Finalment, amb TRIGGER_IIb trobem un cos que dialoga amb les seves múltiples possibilitats de llibertat gestual. Com un gest líquid que pren formes diverses i tot ho penetra”.

THIS IS NOT A FAD! és el projecte més recent de Morphosis Duo. El programa és obert i consta exclusivament d’obres originals de dones compositores. Tot i que no es pot canviar un passat en què el paper de la dona a la música ha estat tan marginal (especialment en l’àmbit de la composició), tenim la responsabilitat d’erradicar qualsevol tipus de discriminació i establir aquestes bases per a les noves generacions d’artistes.

Data

10 Gener 2024
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 21:00

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya

Organitzador

L'Afluent, MIXTUR, SÂLMON, Taller de músics, La Bastida, Barcelona Improfest, Africa moment, Gresol Art
X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat