Inici Events Dimecres de so i cos Dimecres de so i cos JOMA: Lluna sonora

Dimecres de so i cos JOMA: Lluna sonora

Lluna Sonora és un projecte plàstic sonor, continuador d’experiències anteriors d’improvisació musical amb dibuix en directe.

L’artista Joma pinta, percudint amb les mans, sobre un goliart de bateria amb aigua i pigment, totalment integrat al grup musical. El resultat és recollit per una càmera situada a l’interior del goliart i projectat com una gran esfera en una de les parets de la sala.

Un imponent disc hipnòtic, com un gran planeta, presideix l’actuació com una veu més.

 

JOMA: percussió visible

Miquel Jordà: saxo, electrònica i infrainstruments

 

Josep Maria Rius Ortigosa, JOMA (Barcelona, 1954)
Llicenciat en Ciències de la Informació i amb estudis a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona, ha orientat el seu treball cap a l’humor gràfic i la il·lustració, tant en premsa com en el camp editorial. Ha produït poemes visuals i composicions escultòriques com a continuació corpòria del món que ha anat construint amb els seus dibuixos.

Actualment treballa en un ampli projecte de recreació plàstica i visual del món homèric -amb l’Odissea com a centre- que compagina amb col·laboracions a la premsa.

Dimecres de so i cos 2023 es nodreix de les propostes de:

Logos_DimecresSoiCos_WEB

Data

13 Desembre 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 20:00

Més informació

Saber-ne més

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya

Organitzador

L'AFLUENT , MIXTUR , SÂLOMON , LA BASTIDA, BCNIMPROFEST, TALLER DE MÚSICS
Saber-ne més
X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat