Inici Events Dimecres de so i cos Dimecres de so i cos Ángel Faraldo: Taula i Objectes

Dimecres de so i cos Ángel Faraldo: Taula i Objectes

Taula i Objectes és una sèrie de treballs que utilitzen processos de retroalimentació per a explorar les propietats sonores d’objectes i materials quotidians (com ara caixes de cartró, pots o copes). El terme “taula” al·ludeix tant a la taula de mescles sense entrades (retro-alimentada) que es fa servir per a produir el sons, així com a la taula on els objectes són col·locats i manipulats, exercint així mateix com a cossos amplificadors.

Les peces d’aquesta sèrie poden ser comparades amb el tema de la naturalesa morta en la pintura barroca, que presenta arranjaments d’objectes en entorns acuradament composts, proporcionant oportunitats per a l’estudi de la forma, el color i l’equilibri. De la mateixa manera, cada peça de Taula i Objectes explora una determinada combinació d’objectes, estructura o rutina performativa.

 

Enllaços d’interès:

www.angelfaraldo.info

http://faraldo.bandcamp.com/

Data

28 Juny 2023
S'ha vençut!

Hora

19:00 - 21:00

Més informació

Saber-ne més

Localització

Arts Santa Mònica
Arts Santa Mònica, La Rambla, Barcelona, Espanya
Santa Mònica

Organitzador

Santa Mònica
Phone
935 67 11 10
Email
[email protected]
Pàgina web
https://artssantamonica.gencat.cat/
Saber-ne més

Artistes

X
Abril 2024
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat