CIBRÀN + CHAORDER

CIBRAN
Declinació magnètica al primer treball de Cibrán. Riccardo Massari Spiritini i Adrià Bofarull plantegin un ensemble sonor canviant i espontàni que tan aviat és desfà com una medusa al sol, com s’endinsa frenètic per foscos passadissos sense passar dues vegades pel mateix lloc. a improvisar en directe amb bona part de l’escena més lliure de la ciutat de Barcelona ia publicar a segells de tot el món els seus treballs. Sempre en recerca constant, el seu és un so al límit del seu discurs.
Riccardo Massari Spiritini és compositor i performer de música acústica i electrònica. Porta al menys 30 anys treballant al camp de la música i de les arts. Les seves creacions inclouen música per a piano, cordes, vents, percussió i electrònica, instruments originals (tarcordium) i mitjans electrònics.

CHAORDER
Comunio entre El Pricto i Luis Erades, un assemblatge electroacústic per donar la rèplica als seus companys de cartell amb la fusió del saxo alt i baríton d’en LUIS ERADES amb els sintetitzadors modulars del Pricto.

 

Data

11 Febrer 2023
S'ha vençut!

Hora

19:30 - 22:00

Preu

6,00 €
Antic Forn de Vallcarca

Localització

Antic Forn de Vallcarca
Carrer de Cambrils, 10, Barcelona
Pàgina web
http://anticforndevallcarca.blogspot.com/?m=1
Antic Forn de Vallcarca

Organitzador

Antic Forn de Vallcarca
Email
[email protected]
Pàgina web
http://anticforndevallcarca.blogspot.com/p/on-i-qui-som.html?m=0

Artistes

X
No s'ha trobat cap esdeveniment!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacitat