Home Events Cicle Dansa i música en conversa Miratge. Núria Andorrà i Manel Salas

Miratge. Núria Andorrà i Manel Salas

Miratge és una peça en què el so, el moviment i la performance actuen dins d’un marc amb una lògica escènica i on es troben la música i la dansa. El so i el moviment flueixen en un mateix nivell de sensibilitat i jerarquia, una mateixa idea com a forma d’art.
Miratge: alguna cosa que és i que deixa de ser, present, però no, un espai on apareix i desapareix. Una visó entre els dos mons, el real i l’irreal, que deixa una impremta en l’emoció i en la imaginació.

A escena, hi apareixen una sèrie d’elements físics creats pel luthier Dani Guisado, unes estructures sonores que formen part de l’escenografia que permeten a tots dos intèrprets desxifrar la trama. En aquest cas es proposen moure els sons amb la intenció de treure’n la part més pura per fer una mescla de cada un dels components el més destil·lada possible per extreure’n l’essència. Es parteix de la senzillesa per anar a la complexitat.

La complicitat entre el ballarí i coreògraf Manuel Salas i la música i percussionista Núria Andorrà va facilitar la seva trobada artística, a la cerca de les seves pròpies curiositats i recerques artístiques, treballant junts des de 2015. Des de llavors han actuat a diferents teatres, al festival TanzinOlten Suïssa, a l’Antic Teatre Barcelona, al Konvent.0, a Gràcia Territori Sonor, a la Sala Automàtica, etc.

5 i 6 de Febrer
18h
Sala PB
12€

Idea, direcció, interpretació Núria Andorrà i Manel Salas Palau
Disseny so Roc Mateu
Disseny llums Roc Mateu i Vicenç Herrera
Escenografia i construcció instruments Dani Guisado
Producció executiva Xavier González, escenapart
Coproducció Mercat de les Flors

Date

05 Feb 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Cost

12,00 €

More Info

Read More
Mercat de les Flors

Location

Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, Barcelona, Spain
Website
https://mercatflors.cat/
Mercat de les Flors

Organizer

Mercat de les Flors
Phone
+34 93 256 26 00
Email
[email protected]
Website
https://mercatflors.cat/
Read More
No event found!
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad