Inicio Events Cicle Dansa i música en conversa Miratge. Núria Andorrà i Manel Salas

Miratge. Núria Andorrà i Manel Salas

Miratge és una peça en què el so, el moviment i la performance actuen dins d’un marc amb una lògica escènica i on es troben la música i la dansa. El so i el moviment flueixen en un mateix nivell de sensibilitat i jerarquia, una mateixa idea com a forma d’art.
Miratge: alguna cosa que és i que deixa de ser, present, però no, un espai on apareix i desapareix. Una visó entre els dos mons, el real i l’irreal, que deixa una impremta en l’emoció i en la imaginació.

A escena, hi apareixen una sèrie d’elements físics creats pel luthier Dani Guisado, unes estructures sonores que formen part de l’escenografia que permeten a tots dos intèrprets desxifrar la trama. En aquest cas es proposen moure els sons amb la intenció de treure’n la part més pura per fer una mescla de cada un dels components el més destil·lada possible per extreure’n l’essència. Es parteix de la senzillesa per anar a la complexitat.

La complicitat entre el ballarí i coreògraf Manuel Salas i la música i percussionista Núria Andorrà va facilitar la seva trobada artística, a la cerca de les seves pròpies curiositats i recerques artístiques, treballant junts des de 2015. Des de llavors han actuat a diferents teatres, al festival TanzinOlten Suïssa, a l’Antic Teatre Barcelona, al Konvent.0, a Gràcia Territori Sonor, a la Sala Automàtica, etc.

5 i 6 de Febrer
18h
Sala PB
12€

Idea, direcció, interpretació Núria Andorrà i Manel Salas Palau
Disseny so Roc Mateu
Disseny llums Roc Mateu i Vicenç Herrera
Escenografia i construcció instruments Dani Guisado
Producció executiva Xavier González, escenapart
Coproducció Mercat de les Flors

Fecha

05 Febrero 2022
Ha vencido!

Hora

18:00 - 20:00

Precio

12,00 €

Mas Información

Saber mas

Localización

Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, Barcelona
Mercat de les Flors

Organizador

Mercat de les Flors
Teléfono
+34 93 256 26 00
Correo electrónico
[email protected]
Página web
https://mercatflors.cat/
Saber mas
No se ha encontrado ningún evento
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad